Termeni si conditii
Pagina
Termenii si conditiile

Termeni si Conditii

Acest document stabileste TERMENII si CONDITIILE in care se poate utiliza site-ul „i-derma.ro”. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea tuturor termenilor și condițiilor detaliate mai jos, precum si legislatia aplicabila. Va rugam cititi cu atentie TERMENII si CONDITIILE inainte de a accesa si utiliza site-ul. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului “i-derma.ro”, vă asumați cunoașterea acestor termeni și condiții si acceptarea lor in totalitate.


Prezentare Generala

Platforma “www.i-derma.ro” (denumit in cuprinsul acestui document si “site” sau "platforma") este administrat de INNOVATIVE DERM SRL, societate juridica romana, cu sediul in municipiul Constanta, str. Grozesti nr. 43, camera nr. 7, etaj 1, judet Constanta, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Constanta cu numarul J13/1496/12.07.2012, CUI 30421621, e-mail: contact@i-derma.ro

In cuprinsul acestui document, termenii “noi, noua, al nostru, ai nostri, ale noastre” se refera la site-ul web “i-derma.ro”, utilizatorul fiind conditionat de acceptarea in totalitate a termenilor, conditiilor, politicilor si notificarilor mentionate in cuprinsul acestui document.

In intelesul Termenilor si Conditiilor explicam urmatoarele: "Platforma" inseamna in continuare platforma / aplicatia web www.i-derma.ro; "Administratorul Platformei" inseamna in continuare INNOVATIVE DERM SRL; "Serviciul" inseamna in continuare orice serviciu oferit pe Platforma; "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Platforma si doreste sa utilizeze in orice mod Serviciul; “Medici” se refera la medicii colaboratori care ofera raspunsuri la intrebarile Utilizatorilor prin intermediul Platformei.

Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, astfel cum acestea sunt prezentate in acest document, atrage indatorirea Utilizatorului de a nu utiliza serviciile oferite de platforma i-derma. Accesarea, vizitarea si utilizarea in continuare a platformei, constituie o acceptare in intregime si neconditionata a tuturor Termenilor si Conditiilor.
    

Drepturi de Proprietate Intelectuala

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia, cat si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Platformei si partenerii sai le detin asupra sau in legatura cu Platforma, continutul acesteia, serviciile oferite si/sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorul intelege si accepta ca in cazul incalcarii acestora, va putea fi tras la raspundere fata de autorii/proprietarii continutului Platformei.

Conținutul Platformei, inclusiv, dar fără a se limita la: know how, structura, logo, reprezentări stilizate, imagini, fotografii, simboluri, conținut texte, informații, materialele cuprinse pe site, administrare program și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a administratorului Platformei. Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau a oricaror informații găsite in acest site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către administratorul Platformei.

Cererile de utilizare a continutului Platformei in orice alte scopuri decat cele personale, pot fi transmise la adresa de email: contact@i-derma.ro.


Conditii de Utilizare a Platformei

Prezenta platforma se adreseaza oricarei persoane fizice, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data accesarii site-ului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani accesul la site si utilizarea serviciilor.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt disponibile pentru minori doar prin intermediul tutorelui sau reprezentantului său legal, care are obligația de a solicita direct serviciile pentru minor sau de a asista minorul la solicitarea de servicii prin intermediul site-ului. Consimtamantul adultului si asistarea minorului de un adult sunt considerate a fi confirmate prin efectuarea platii on-line a serviciilor i-derma.ro.

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, in primul rand utilizatorul trebuie sa fie de acord cu Termenii si Conditiile prevazute in acest document si sa accepte Politica de confidentialitate si protectie a datelor, apoi să completeze fisa de evaluare, sa adauge imagini ale afectiunii si sa efectueze plata tarifului aferent serviciului. Utilizatorul are obligația de a furniza informațiile care ii sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real.

Materialele, informatiile si/sau recomandarile furnizate de platforma i-derma.ro sunt date doar pe baza datelor si imaginilor transmise, cat si a simptomelor pe care utilizatorul le descrie. Utilizatorul este raspunzator pentru verdicitatea datelor si informatiilor transmise. Datorita acestui lucru, utilizatorul trebuie sa isi asume faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor sau atasarea unor poze neclare sau neconcludente poate sa determine discordante intre sfaturile oferite si starea utilizatorului reala de sanatate.

Informatiile cu caracter medical si recomandarile medicilor de pe aceasta platforma sunt preventive, avand caracter educativ si orientativ. Acestea nu inlocuiesc consultul medical direct, analizele medicale, investigatiile imagistice, diagnosticul si tratamentul.

Medicii nu stabilesc diagnostice de certitudine online si nu pot fi obligati la asumarea niciunui angajament cu privire la spitalizare, prescriere tratamente, retete sau medicamente. Daca utilizatorul are sau crede ca are o afectiune medicala grava, este responsabilitatea sa si recomandarea noastra sa solicite un consult medical direct/corespunzator pentru obtinerea diagnosticului corect.

Fiind o solicitare intermediata cu ajutorul internetului, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de platforma noastra nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Platforma i-derma.ro, Administratorul Platformei, Medicii precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi recepţionate prin intermedul Platformei, nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.
Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul platformei sunt personalizate si confidentiale. Prin utilizarea serviciilor oferite de i-derma.ro, utilizatorul si-a exprimat acordul privind confidentialitatea informatiilor/recomandarilor primite. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, distribuirea, integrala sau partiala, a informatiilor/recomandarilor primite ca urmare a utilizari serviciilor platformei. Folosirea de catre utilizator a oricaror informatii/recomandari primite prin intermediul Platformei in alt scop decat cel personal, va fi facuta doar cu acordul in scris al Administratorului Platformei i-derma.ro. Administratorul platformei isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana sau entitate care incalca in orice mod prevederile prezentului document.

Administratorul platformei isi rezerva dreptul de a utiliza, in scopuri publicitare si nu numai, oricare comentariu/testimonial scris de utilizatorii site-ului.


Servicii Oferite

Serviciile furnizate prin intermediul Platformei sunt accesate de utilizator cu respectarea termenilor si conditiilor prevazute in prezentul document. Administratorul Platformei ofera posibilitatea utlizatorului de a afla informatii medicale de la un medic dermatolog prin intermediul platformei.

Platforma i-derma.ro este un furnizor de informatii medicale folosind tehnologia atunci cand medicul si utilizatorul nu pot fi in acceasi locatie si/sau cand utilizatorul doreste sa afle mai multe informatii/recomandari de specialitate cu privire la anumite probleme medicale.

Platforma de informare dermatologica a fost creată pentru facilitarea accesului la informatii medicale specializate, prin utilizarea tehnologiei, utilizatorul beneficiind de: acces usor si rapid la medici dermatologi, timp economisit, evitarea aglomeratiei, posibilitatea de a contacta medicul si din afara tarii..

Serviciul de consiliere online poate oferi, datorita limitarilor acestui serviciu, doar recomandari privind un diagnostic probabil al afectiunii prezentate, posibile variante de diagnostic diferential, recomandari de tratament pentru afectiunea suspicionata, recomandari privind investigatii suplimentare necesare si masuri profilactice.

Serviciul de consiliere online nu poate oferi: retete pentru medicamente cu administare sistemica care se elibereaza pe baza unei prescriptii medicale, bilete de trimitere catre alte specialitati sau pentru investigatii paraclinice, acte medicale necesare motivarii absentelor de la locul de munca, scrisori medicale catre medicul de familie care sa recomande administrarea cronica a unor medicamente in regim special sau de compensare si niciun diagnostic de certitudine – acesta se poate obtine doar pe baza unui consult medical direct si al unor investigatii medicale care sa sustina diagnosticul.

Platforma i-derma.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor oferite de medicii care va consulta in persoana. Platforma nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii beneficiaza de informatiile si sfaturile furnizate pe i-derma.ro, acestea neavand valoarea unui diagnostic medical. Diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Platforma i-derma.ro incearca sa ofere informatii medicale profesioniste, accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acesta platforma are un caracter suplimentar si in niciun caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact direct cu realitatea cazurilor utilizatorilor. Scopul acestei platforme este de a obtine informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii de sanatate a utilizatorului.

Daca problema de sanatate persista sau starea de sanatate a utilizatorului nu se imbunatateste dupa utilizarea serviciului platformei, recomandam utilizatorului sa efectueze un consult medical direct cu cat mai curand posibil.


Tarife, Plati, Returnarea Platii

In ceea ce priveste Serviciile contra cost disponibile prin intermediul Platformei, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Platformei tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile pe Platforma. Utilizatorul va putea accesa Serviciile respective conform prevederilor prezentului document conform informatiilor disponibile pe Platforma numai dupa completarea fisei de consultanta si plata tarifelor corespunzatoare.

Prestarea serviciului este condiționată de realizarea plății în avans, conform instrucțiunilor de plată afisate de operatorul de plata. În cazul în care nu se efectuează plata, utilizatorul nu va avea acces la serviciile oferite pe site-ul nostru.

Avand in vedere efectuarea platii prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati euplatesc.ro, Europayment services srl., Administratorul Platformei fiind absolvit in intregime de oricer raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii. Administratorul Platformei nu este responsabil pentru procesarea în mod eronat a plății. Desi Administratorul Platformei va face tot ce este posibil pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, nu este responsabil pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care utilizatorul le-a suferit utilizând sistemul de plată cu cardul. Acest site utilizeaza un sistem sigur de plata. Platforma i-derma.ro nu stocheaza datele cardului bancar al utilizatorului sau alte detalii de plata.

Doar solicitarile de consiliere online, considerate eligibile vor fi acceptate pentru plata. In categoria celor neeligibile intra urmatoarele: furnizarea de date insuficiente pentru conturarea unei opinii medicale referitoare la afectiunea dvs, poze neclare sau neconcludente, . In cazul solicitarilor neeligibile, se va returna plata, considerandu-se ca nu a fost efectuat serviciul.

Cererea returnarii platii se poate face de catre Utilizator doar in cazurile in care solicitarea sa nu a primit un raspuns pana in momentul cererii returnarii platii si au trecut mai mult de 48 de ore de la trimiterea solicitarii. Pentru returnarea platii, Utilizatorul va trebui sa contacteze in scris departamentul de relatii cu clientii specificand numele complet conform documentului de identitate, contul Iban aferent titularului de cont si banca unde este deschis contul bancar.
    

Modificari ale Serviciilor si Preturilor

Ne rezervam dreptul ca oricand sa putem modifica serviciile oferite si preturile aferente serviciilor. Administratorul Platformei isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Platforma, potrivit optiunii Administratorului Platformei).


Limitarea Raspunderii

Utilizatorul intelege si accepta ca Administratorul Platformei este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Platformei, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca aceste erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Platformei.

Ocazional pot aparea pe site-ul nostru sau in serviciile oferite informatii care contin greseli de tipografie, erori tehnice sau alte deficiente. Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, deficienta sau omisiune, de a schima in orice moment informatiile prezentate de-a lungul site-ului, prin afisarea lor pe platforma, intrand in vigoare din momentul postarii pe site. Nu ne asumam nicio obligatie sa actualizam, clarificam sau modificam informatiile prezentate de-a lungul site-ului, decat daca legea o prevede si nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct si/sau indirect) ce rezulta din incapacitatea sau imposibilitatea de folosire a informatiilor prezentate pe site sau orice tip de erori care pot conduce la situatii conflictuale.

Administratorul Platformei nu poate garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Administratorul Platformei va lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Administratorul Platformei nu poate fi ținuț responsabil pentru daune aduse calculatorului utilizatorului sau pentru viruși care ar putea să ii infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către utilizator a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site. Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat.

In situatia unui caz de forta majora, Administratorul Platformei si/sau medicii sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, stari de urgenta sau calamitati naturale care ar face imposibil accesul la sistemul informatic, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Platformei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusi informatici, atacuri informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Platformei, erorile de operare, greva etc.

Administratorul platformei, medicii, nu sunt raspunzatori pentru intarzierea sau imposibilitatea indeplinirii intocmai si la timp a serviciilor furnizate care rezulta din revolte, greve, proteste in masa, defectiuni ale retelelor sau echipamentelor informatice, pene de curent, esec de e-mail sau orice alta situatie care nu este sub controlul i-derma.ro sau care nu poate fi imputata iderma.ro.

Administratorul Platformei nu garanteaza ca paginile site-ului, serverele pe care este gazduit site-ul sau e-mailurile trimise de la site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul confirma si accepta ca foloseste i-derma.ro pe riscul propriu, administratorul platformei si medicii fiind liberi de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Limitarea de raspundere cuprinde toate informatiile de orice tip de pe acest site sau furnizate prin intermediul i-derma.ro (text, imagini, materiale video sau audio, sub orice forma si orice continut). Daca utilizatorul considera ca orice material postat pe Platforma, de catre Adminstratorul Platformei sau de catre terti, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati.


Informatii Privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului, politica generala de confidentialitate și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de confidentialitate” de pe site-ul nostru. Respectarea confidentialitatii si protectia datelor cu caracter personal ale utilizatorului, sunt deosebit de importante pentru noi. Oricand utilizarorul care doreste sa isi exercite drepturile, o va putea face prin inregistrarea unei cereri scrise la sediul nostru sau la adresa de email contact@i-derma.ro. Refuzul utilizatorului de a accepta "Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal" de pe site-ul nostru, cat si de a furniza datele cu caracter personal necesare accesarii serviciului platformei, determina imposibilitatea de a acorda serviciul, intrucat serviciul nu se poate efectua in lipsa prelucrarii datelor utilizatorului.


Legaturi catre Alte Site-uri

Plarforma i-derma.ro poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte portaluri/site-uri care nu se afla sub controlul sau indrumarea i-derma.ro. Administratorul platformei nu este raspunzator pentru continutul acestora sau pentru serviciile tertilor mentionate pe aceste site-uri. Asemenea legaturi sau trimiteri sunt oferite informativ si este responsabilitatea utilizatorului sa verifice validitatea celor continute de ele, i-derma.ro fiind in imposibilitatea de a garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.    

Administratorul Platformei este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste alte site-urile de internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorul intelege si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Platformei. In momentul in care Utilizatorul acceseaza aceste site-uri de internet, o face pe riscul lui, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Administratorul Platformei recomanda utilizatorului să ia la cunoștința toate informațiile despre cum pot fi procesate datele personale în legătura cu acele site-uri. Platforma i-derma.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul site-urilor care nu ii aparțin sau care nu sunt gestionate de aceasta sau pentru practicile acestora de confidențialitate.
    

Reclamatii / Litigii

Privind nemultumirile legate de accesarea, vizitarea si/sau utilizarea site-ul nostru, accesarea unui serviciu oferit de platforma, timpul în care utilizatorul a primit răspuns la solicitarea sa după achitarea costurilor aferente, aspecte legate de plată ori alte astfel de aspecte administrative, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@i-derma.ro.

Nemulțumirea utilizatorului va fi înregistrată și va primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii sale, în termen de cel mult 30 de zile.

In cazul unui eventual conflict se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca totusi acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta conform legii.


Dispozitii Finale

Administratorul Platformei are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar utilizatorul are obligația de a citi Termenii și Condițiile ori de câte ori acceseaza site-ul. Utilizatorul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu va putea pretinde și nu se va putea apăra cu necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabili la data accesării, vizualizarii si utilizării serviciilor oferite pe platforma.

Administratorul Platformei își rezervă dreptul de a interzice/restricționa/șterge orice comentariu vulgar sau apreciat drept inadecvat pe site, orice imagine, înregistrare ori postare, indiferent de formă care nu respectă Termenii și Condițiile de pe site în forma actualizată.

Este strict interzisa postarea pe Platforma a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, rasiste, care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorul platformei intelege si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Platformei va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Platformei, ori pentru nepublicarea oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Platforma ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Platforma, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Administratorul Platformei are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Platforma sau de Serviciu ori prin accesarea Platformei, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Platformei si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

În cazul în care platforma i-derma.ro fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie, informațiile pe care le-am obținut de la utilizator prin participarea sa voluntară pe site-ul nostru pot fi transferate noului proprietar ca parte a vânzării, astfel încât serviciul furnizat să poată continua. În acest caz, utilizatorul va primi o notificare prin intermediul site-ului nostru cu privire la acea schimbare.

Daca oricare din prevederile acestui document va fi declarat de o instanta competenta ca invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva prevedere va fi inlaturata, iar restul prevederilor vor ramane in vigoare, continuand sa isi produca efecte. In cazul unei astfel de nulitati, prevederea va fi eliminata sau inlocuinta cu alta corespunzatoare, in termen de 10 zile calendaristice de la data la care hotararea judecatoareasca de declarare a nulitatii produce efecte juridice.

Pentru mai multe detalii si informatii, utilizatorul sau orice persoana interesata ne poate contacta la adresa de email contact@i-derma.ro

Acceptarea acestor TERMENI si CONDITII este o etapa esentiala de adoptat inainte de accesarea serviciilor si continutului pus la dispozitie prin intermediul platformei www.i-derma.ro.

In cazul in care utilizatorul necesita asistenta medicala de urgenta, recomandam sa se adreseze UPU (Unitatea de Primire a Urgentelor) din apropierea sa sau sa apeleaze Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta la numarul de telefon 112.

 

Politica de Utilizare a Cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile operate de societatea noastra.
Aceasta politica se completeaza cu Politica de Confidentialitate ce cuprinde informatii suplimentare utile, inclusiv cu privire la scopurile si temeiurile prelucrarilor de date, transferul datelor, drepturile dumneavoastra etc.
Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi si manifestam un respect deosebit pentru protectia datelor, confidentialitatea, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Dorinta noastra este sa fim cat mai clari si transparenti cu privire la abordarea protectiei datelor cu caracter personal. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la ……………(adresa de e-mail)

Ce sunt Cookie-urile

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un fisier de mici dimensiuni, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web (utilizator) si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza serverul respectiv. Cookie-ul va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al unui utilizator, echipament de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server al societatii noastre sau catre un server al unei terte parti.

La ce Sunt Folosite Cookie-urile

Aceste fisiere fac posibila, in principal, recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor.

De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri Folosim

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe/permanente.
Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei.
Cookie-urile fixe/permanente raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt Folosite Cookie-urile de catre Platforma Noastra

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:
Cookie-uri strict necesare - acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site;
Cookie-uri de performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati;
Cookie-uri de functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei dumneavoastra, de exemplu reamintindu-va ce produse ati adaugat in cos;
Cookie-uri de targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ati ajuns pe site-ul nostru. 

De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat.

Utilizam apoi aceste informatii pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu dumneavoastra sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem. Daca preferati, puteti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca v-ar putea interesa si pentru a imbunatati modul in care raspundem necesitatilor dumneavoastra.

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

Contin Cookie-urile Date Personale?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii  in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail). De regula, cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta mai adaptata preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Blocare Cookie-uri

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:

 • cumparati online
 • va autentificati in contul dumneavoastra

Administrarea Preferintelor cu Privire la Plasarea de Cookie-uri

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor si/sau a tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit.

Acestea sunt stocate pe diferite perioade. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale website-ului.

De ce sunt Cookie-urile Importante pentru Internet

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parti ale site-urilor imposibil de folosit.
Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
 • Retinerea parolelor
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si adaptarea caracteristicilor de analiza – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-si imbunatati serviciile in beneficiul utilizatorilor.
 • Securitate si aspecte legate de confidentialitate

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte Aspecte de Securitate legate de Cookie-uri:

Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor.

Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.

In scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate, folosim serviciile urmatoarelor terte parti:

 • http://www.freshdesk.com 

Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe website-urile si in aplicatiile operate de noi, precum si pe website-uri si in aplicatii altele decat cele operate de noi.

Tabelul de mai jos descrie fiecare cookie utilizat pe website, inclusiv rolul acestuia. Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alte moduri decat cele indicate in prezenta Politica de utilizare cookie-uri.